Krieghuus-Chalet
Geniet van een bosrijke omgeving

Camping Krieghuusbelten  

 

In het hart van Overijssel, in het mooie Salland, tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld ligt familievakantiepark Krieghuusbelten. Het park staat bekend als zeer kindvriendelijk en heeft van alles te bieden voor het hele gezin. Deze omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. In het westen ligt het IJssellandschap, met uiterwaarden en uitgestrekte weilanden. De hele omgeving wordt gezien als een prachtige omgeving waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Het dorp Raalte (35.000 inw.) staat bekend als een gezellig dorp met een mooi centrum.
Elke woensdagochtend is er een markt te vinden vol met lokale en minder lokale goederen. In de maanden juli en augustus is de markt aangevuld met de Sallandse Bottermarkt. Dit is een folkloristische markt met oude boerenambachten in authentieke klederdracht.

In de zomermaanden staat Salland in het teken van de zomerfeesten. Vanaf eind juni tot september zijn er in veel kleine dorpjes de plaatselijke jaarlijkse zomerfeesten te vinden, die garant staan voor dagenlang vertier, folklore, feestjes, kermis en allerlei activiteiten.

De staanplaatsen bevinden zich deels op open kampeervelden en deels in het bos. Het terrein is gevarieerd begroeid. Er is een sporthal met kunstgras en een springkussen. Aan de andere kant van de weg bevindt zich een vis-, roei- en surfvijver. Groepen alleenreizende jongeren worden niet toegelaten. Het aangrenzende bos biedt uitgezette wandelpaden en een speelbos. Kinderen kunnen o.a. hutten bouwen in het bos.

Er is een klein strandje bij een vis- en surfvijver met een grote zonneweide.

Voor meer informatie kunt u kijken op:      

    

 

 

  

 http://brochure Krieghuusbelten

 

 

Routebeschrijving:

Vanuit richting Deventer volgt u de weg tot de kruising Deventer-Zwolle-Almelo. U gaat dan linksaf richting Zwolle (N35) en vervolgens bij de eerste afslag Heino rechtsaf.

Vanuit richting Almelo bij de afslag Deventer-Zwolle-Almelo rechtdoor en bij de afslag Heino Zuid (N35) rechtsaf.

Vanuit Zwolle bij de tweede afslag Heino linksaf.

Voor alle drie de richtingen bevindt u zich nu op de Berkendijk. Deze weg volgt u ruim 3 kilometer totdat u een bordje van de camping tegenkomt dat u rechtsaf moet. Vervolgens na ongeveer 1 kilometer linksaf en u komt vanzelf bij de camping.

Vanaf Ommen rijdt u tot Café Restaurant 'De Lantaren', dan rechtsaf om het restaurant heen. Direct links en na zo'n 300 meter weer rechts. Doorrijden tot aan het kanaal, brug over en direct links. Verharde weg vervolgen en u komt vanzelf bij de camping.

 

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

E-mailen
Bellen