Krieghuus-Chalet
Geniet van een bosrijke omgeving

 Informatie

5 Sterren vakantiepark in het hart van Overijssel

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen.

Uw kinderen zullen zich prima vermaken op het park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die aanwezig zijn. Sinds kort beschikken de camping over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo, spelen 2.0!         Het vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties een gevarieerd programma.

Als het weer wat minder is, zijn er voldoende faciliteiten aanwezig waarmee u en uw kinderen zich kunnen vermaken. Het overdekte verwarmde  (30 graden) zwembad met 50 meter lange waterglijbaan voorzien van ledverlichting en een apart peuterbad met speelelementen biedt urenlang speelplezier.  

De omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. De hele omgeving is prachtig voor fietstochten en wandelingen. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Naast de mooie natuur die er in de omgeving te vinden is zijn er ook talloze musea en attractieparken in de buurt. We bieden verschillende suggesties voor groot en klein in de omgeving.

  

Wat is er te doen in de omgeving

  

 

  

 

 


E-mailen
Bellen